Door Climategate nu ook Lightgate?

Vorige week hebben we een tweetal persberichten uitgestuurd als Human Lights Watch. De strekking is dat bij gebruik van groene stroom huishoudens met led- en spaarlampen MEER CO2 gaan uitstoten dan als men gloeilampen zou gebruiken. Niet alleen een Climategate (de minister heeft het rapport van het IPCC gebruikt voor haar mening over het terugdringen van het CO2 gebruik en daarmee indirect ook voor het verbod op gloeilampen. Nu blijkt dat het resultaat nog veel bizarrer is dan gewenst. Wij spreken intussen van LIGHTGATE (of LEDgate). De politiek is voorgelogen en heeft zich niet volledig willen laten inlichten. Op grond van onjuiste informatie is een zeer vergaand gloeilampenverbod ingesteld.

Hoogste tijd om het verbod terug te draaien. de VVD, Ton en PVV hebben aangegeven dat ze hiermee aan de slag zouden willen gaan. Maar het is ook voor Groen Links en D'66 van groot belang in te zien dat spaarlampen echt een nog slechtere oplossing is voor woonhuizen en dus het gloeilampenverbod onterecht is ingesteld. We zijn benieuwd of de politiek zijn fouten wil gaan inzien. In het belang van mens+dier+natuur=aarde zou dit het enige juiste zijn.

Bijlage: het volledige "lightgate"persbericht. en het eerste persbericht met hetzelfde verhaal maar dan als Beuk in Gloeilampenverbod.

AttachmentSize
Persbericht 31 jan 2010 lightgate-ongeloof op beurs licht en architect.pdf32.57 KB
hlw-beuk-in-gloeilamp-persbericht.pdf65.9 KB

grzejniki

Zapraszam wstawiam moja stronÄ™ internetowÄ… o mojej pasji grzejniki